Olkaa hyvä, jättäkää yhteystietonne tähän:

Capricode Systems ja Smilee yhteistyöhön

Capricode Systems ja Smilee ovat sopineet tuoteyhteistyöstä. Yritykset hakevat yhteistyöllä molemmille vahvempaa asemaa contact center- ja puhelinjärjestelmämarkkinassa. Capricode Systems  tuo pöytään laajan call centereiden ja älykkäiden puhelinjärjestelmien osaamisen. Smilee täydentää yhteistä tuotetarjontaa innovatiivisilla chat-, video chat- ja yhdessäselaamisratkaisuilla sekä ammattitaitoisella online-asiakaspalvelulla, jota tehostetaan tekoälyllä.

“Smileen ja Capricode Systemsin tuotteet toimivat sulavasti yhteen ja yhteisellä tarjonnalla pystytään vastaamaan esimerkiksi sellaisiin tarpeisiin, joissa on tarvetta käyttää nykyaikaisia ratkaisuja kustannustehokkaasti ja monikanavaisesti yhteydenpidossa omien asiakkaiden kanssa”, sanoo Capricode Systemsin toimitusjohtaja ja yrittäjä Jonny Kaarlenkaski. “Esimerkiksi maakuntauudistus ja sote-muutos tuo mukanaan kasvavan kysynnän tällaisille monipuolisille järjestelmille”, jatkaa Kaarlenkaski.

Smileen ja Capricode Systemsin yhteistyö on viety jo käytäntöön kuntien ja sairaanhoitopiirien tarpeisiin liittyen. “Olemme toimittaneet chat-ratkaisuja ja -asiakaspalvelua sekä yksityiselle että julkiselle sektorille yli sadalle asiakkaalle. Jatkossa tulemme olemaan mukana muun muassa terveydenhuollossa laajemmin kokonaisratkaisuilla, joissa Capricode Systemsin ja meidän tarjonta nivoutuu tiiviisti yhteen”, sanoo Smileen toimitusjohtaja Teuvo Karppinen.

Liiketoiminnallisena päämääränä yhteistyössä on saavuttaa molemmille yrityksille entistä nopeampi kasvu julkisen ja yksityisen sektorin kohdemarkkinoissa.

 

Automaattisten yhteyspalvelujärjestelmien markkinajohtaja

Capricode Systems Oy on vastauspalvelujärjestelmien markkinajohtaja Suomessa. Capricode Systems on toimittanut ohjelmistotuotteita ja palveluja vuodesta 1995.

Capricode Systems ratkaisee asiakkaan puhelinpalvelu- ja saavutettavuusongelmat ja tarjoaa niihin kustannustehokkaat ja innovatiiviset ratkaisut.

 

Suomen nopein chat-kasvaja

Smilee on Suomen nopeimmin kasvava chat-toimija ja ainoa markkinassa, joka yhdistää tarjonnassaan online-asiakaspalvelun modernit chat-ratkaisut, resurssit ja tekoälyn samassa alustassa.

Taksinäyttely 2017

Olemme mukana Taksiliiton liittokokouksen yhteydessä järjestettävässä Taksinäyttelyssä 5.-6.6.2017. Tervetuloa osastollemme alueella 105!

Muutamme uusiin toimitiloihin

Muutamme tällä viikolla uusiin toimitiloihin. Muutto saattaa aiheuttaa katkoksia sähköpostiliikenteessä. Tukipalvelut tavoitatte parhaiten puhelimitse tutusta numerosta: 020 1404 333.

Uusi osoitteemme 28.3. alkaen on Kiviharjunlenkki 1 E, 3.kerros, 90220 OULU.